Heste-Theisen.dk
Velkommen
Hesteafspændingsmassage
Hestekundskab og Ponyture
Om Heste-Theisen og hvad siger kunderne
Priser
Kontakt
Hesteassisteret coaching og terapi

Hesteassisteret coaching og terapi. Find din indre ro og robusthed.
Slås du med indebrændthed, temperament, usikkerhed, tankemylder, sorg? Er det en udfordring at komme i gang? Har du svært ved at se, hvordan du kan arbejde hen mod dine mål?

Hesteassisteret coaching og terapi kan hjælpe dig med at opbygge indre ro og robusthed, så du kan komme videre på din vej mod at opfylde dine drømme.

Du får viden og værktøjer og lærer gennem forskellige øvelser at mærke dig selv, finde dine værdier og skabe indre ro og robusthed i kroppen, sindet, åndedrættet, nervesystemet, beslutninger og din energi.

Du kan mærke roen, jordforbindelsen og harmonien indfinde sig. Og du vil opleve dine styrker og se dine muligheder, så du selv kan forme din egen vej frem.

Jeg coacher, så du finder din egen afklaring, og jeg guider gennem øvelser. Vi arbejder i naturen hos hestene. Hestene er med, og de giver feedback :-)

Min egen baggrund for coaching, sorgvejledning og stress

Jeg har altid haft det svært med døden. Den har som oftest fået mig til at bryde i gråd med en klump i halsen og en tung følelse af immobilitet.

Min søster fik konstateret kræft for 3 gang i 2019. Hun gik i gang med endnu et behandlingsforløb, men blev til sidst sendt hjem med besked om, at nu kunne lægerne ikke gøre mere for hende. Heldigvis havde hun en mand der kunne passe hende, så hun kunne dø hjemme i fred og ro.

I første omgang gik vi i gang med de alternative tiltag, som lægerne ikke ville have parallelt med deres behandling. Jeg søgte viden om kræft celler, kosttilskud, vitaminer, mineraler, cbd olie som smertestillende mm, og vi stykkede et helt arsenal af daglige tilskud sammen, som gjorde at hun fik nogle gode måneder og helt år mere. Hun sagde selv at på de gode dage havde hun det som før hun blev syg. Det var en pæn overdrivelse, men jo helt vidunderligt at kunne have den tankegang og indstilling.

En fuldmåneaften i januar 2022 sluttede hendes liv. Vi havde talt og forberedt døden. Hun var helt afklaret. Vi holdt hende i hånden, til den blev taget imod fra den anden side. Det var meget smukt, meget intenst, meget sørgeligt. Og samtidig en form for lettelse, for nu vidste vi, at hun ikke længere havde ondt, at hun ikke længere havde tunge tanker kredsende om døden, og hvordan det mon ville være og ikke mindst, hvordan det skulle gå hendes efterladte familie.

Jeg gik i gang med diplomkurser om sorgterapi, coaching, dyreassisteret terapi for at hjælpe mig selv igennem de forskellige faser i sorgprocessen. Og jeg fandt, at strukturen minder meget om strukturen i chok/traume, som jeg har interesseret mig for i forbindelse med mine heste.

Det var en stor hjælp. Og jeg arbejdede mig gennem ny viden, nye værktøjer og nye øvelser og opdagede, at jeg ikke bare kom igennem sorgen. Pludselig kunne jeg tale om min søster uden at bryde i gråd og immobilitet. Men med en stor følelse af kærlighed og taknemmelighed over, at hun havde været her så stor en del af mit liv.

Jeg kunne bruge det terapeutisk, når jeg talte med sørgende venner. Det var en kæmpe indsigt og udvikling.

Og nu er jeg og hestene så klar til at coache, hjælpe og guide dig, der måske har svært ved at se en vej frem eller måske slås med tankemylder, usikkerhed, sorg, temperamentudfald, stress, søvnproblemer, så du også kan finde din indre ro og robusthed og komme videre på vejen mod opfyldelsen af dine drømme.2022
Nanna Svane Theisen, Mobil tlf. 6141 6323