Heste-Theisen.dk
Velkommen
Hesteafspændingsmassage
Hestekundskab og Ponyture Børn
Om Heste-Theisen og hvad siger kunderne
Priser
Kontakt
Min Blog - kommer snart - følg med fra starten

Hestekundskabshold og Trækture for børn på ponyer. (book tid: 6141 6323)
Giv dit barn en sanseoplevelse på pony. Vi rider uden sadel, så barnet mærker hestens bevægelser, får styrket egen balance og kropsforståelse samt en fornemmelse af samarbejde med pony.
hestemassage ridning børn pony hestemassage rideture børn dragør hestemassage

Dagligt:
- trækture på fold eller rundt i området.
- hold i hestekundskab: håndtering, rideteknik, striglning, tur i området, 2 børn pr hold
- enkeltundervisning

Sikkerhedsforanstaltninger
Medbring gerne
- ride- eller cykelhjelm
- praktisk tøj der kan tåle lidt skidt (gerne lange bukser uden søm i skridtet)
- fornuftige sko der beskytter fod og ankel (gerne korte støvler, ikke åbne sandaler)
Tjek at dit barn er dækket af ulykkesforsikring, den skal dække hvis dit barn kommer til skade. Jeg har en erhvervsforsikring, der dækker erhvervsansvar. Vi taler sikkerhed, har sikkerhedsregler og hestene er allerede trænet i ro i forskellige miljø-situationer, men i al sport er der en risiko.
Vi er ude og sammen med hestene - hele året
I samvær med hestene oplever vi naturens gang og vejrskift henover året; den solvarme hesteryg, en tur til stranden og bade med hestene, regn og blæst i ansigtet, pelsfældning der kilder i næsen, svirrende insekter, sne der lyser op i vintermørket og knirker under hovene, rimfrost der gør hestene til gråhvide diamantspøgelser, vinterens bamsepels, hvor hænderne forsvinder fuldstændig i blød varme, og vi får prust og smattede hestekys. Der vil være fantastiske ridedage og tidspunkter, hvor jeg vurderer, at vi hellere skal arbejde med hestene fra jord eller lave heste-forståelsesøvelser med hinanden.
Jeg lægger vægt på ro, tillid og kommunikation i omgang med hestene. Jeg er med i al håndtering, og ingen går ind til hestene, uden jeg er med. Hestene er rolige og vant til børn, og de bliver trænet efter klassiske principper og passet med foder, hovtrim, tandrasp, dyrlægetjek, ormekur og opbyggelig træning. Hestene går ude i samme flok altid. Det giver ro. De kan gå i læ i skuret i ly for regn, blæst, direkte sol, insekter eller stå ude i det fri med udsyn, og der er vidunderlig læ på bagsiden af et skur.
NB: Det skal være sikkert for børn at færdes omkring hestene, så børn og heste får ros og opmærksomhed men ingen godbidder.

Her er vi: Rytterager 5-9 - ud for hestetraileren og det grønne skur. Ring/sms 61416323 for at aftale en tid så du kan komme uden for en lektion. Ring hvis du har et barn med specielle behov.

Efter aftale: alt kan arrangeres - ring :-) fx kurser i hestekundskab og -håndtering, liberty arbejde (uden udstyr), arbejde med hest fra jord, hestemassage og intro kurser til hestemassage, hjælp til børn/voksne der er utrygge ved heste, samvær med heste for børn med specielle behov.

2019
Nanna Svane Theisen, Mobil tlf. 6141 6323